★     Първото издание на Black Friday на Flip България приключи

...
 ★     Първото издание на Black Friday на Flip България приключи
Коментари Харесай

Над 2000 човека закупиха реновирани смартфони по време на Black Friday


 

★     Първото издание на Black Friday на Flip България завърши сполучливо
-->
★     iPhone 7, iPhone 11 и iPhone XS бяха измежду най-търсените модели от българите тази година, а общият брой поръчки надвиши 2000

★     Flip.bg съвсем удвои броя на визити единствено за четирите дни на акцията и имаше три пъти по-висок % на преработка от нормалния

Първото издание на Black Friday на Flip в България реализира незабравим триумф. За компанията, която има за цел да промени метода, по който потребителите купуват и продават своите телефони, четиридневното комерсиално онлайн събитие е надминало предстоящите резултати.

В рамките на Flip Black Friday у нас са били направени над 2000 поръчки, като трите най-търсени iPhone модела са били iPhone 7, iPhone 11 и iPhone XS. При огромното многообразие от предлагани смарт телефони, наличните модели iPhone 5S и iPhone 6 са се разпродали за по-малко от пет минути след старта на акцията.

С подсилен трафик, за четири дни Flip.bg е постигнал три пъти по-висок % на преработка по отношение на интервала преди акцията.

„ Изключително сме удовлетворени и се гордеем с резултатите от нашия Black Friday. Бяхме готови за триумф, само че размерът на получените поръчки надмина упованията. Това значи, че България се причислява към Румъния и Унгария в опитите да сложи основите на кръгова стопанска система, която е от изгода както за персоналните ни финанси, по този начин и за допустимо най-голямо понижаване на замърсяването на природата, като вкарва в приложимост сервизирани телефони, които са като нови “, сподели Ивайло Нецов, управител на Flip.bg за България.

Заедно с това, Flip.bg доближи значим маркер за сполучливото си нахлуване на локалния пазар. От старта си в България на 2 юни тази година, компанията е изплатила над 500 хиляди евро или над 1 млн. лв. на лица продали смарт телефоните си през flip.bg

99% от потребителите, които са употребявали Flip, за продажба на смарт телефоните си, правят оценка позитивно прекарването си. А 93% от хората, решили да рециклират мобилните си устройства, споделят, че биха предложили Flip.bg на околните си, които имат желание да създадат същото.

Всеки, който желае да вземе допустимо най-хубава цена за остарелия си смарт телефон, може да се възползва от различния способ за продажба на Flip.bg, включващ:
индикативни предложения в действително време, без изгубено време;без договаряния или срещи с непознати;бърз и транспарантен развой.
Също по този начин, Flip.bg предлага актуализирани смарт телефони, които наподобяват и действат безупречно, на хора, искащи да спестят до 40% от цената на телефон, който ще получат съвсем като нов. Всяка покупка, направена от клиент на Flip, включва и:
24 месеца гаранция;безплатна доставка в страната;право на връщане в 30-дневен период.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР